4 juni 2020

Enquête voor jongeren over hulp en corona

Het Noord-Hollands Jongerennetwerk wil graag weten hoe het met jongeren in Noord-Holland gaat. Daarom vragen we je om de enquête over hulp tijdens de coronacrisis in te vullen. Invullen duurt 5 tot 10 minuten. Of stuur dit bericht door naar andere jongeren. Met de uitkomsten werken we aan goede hulp aan jongeren. Vooral tijdens deze moeilijke periode.

 

Deze enquête is geïnspireerd op een enquête van Tjekkin, een jongerenplatform in de regio Alkmaar. Uit de 31 reacties van jongeren bleek dat veel hulpverlening is omgezet naar online- en belcontact. Bij de meeste jongeren gaat het om psychische hulp (26). Eén iemand heeft gesprekken met een hulpverlener tijdens het wandelen. 

Op zoek naar jongeren

Het Noord-Hollands Jongerennetwerk bestaat uit jongeren van lokale of regionale jongerenplatforms in Amsterdam, Hoorn/Westfriesland, de regio Alkmaar en Den Helder. We zijn altijd op zoek naar jongeren uit andere gemeenten en naar nieuwe signalen en verhalen van jongeren.

 

Jongeren uit het netwerk helpen mee om plannen en beleid rond (kwetsbare) jongeren van gemeenten te verbeteren. En vooral om jongeren meer invloed te geven bij gemeenten en instellingen in Noord-Holland. Lees meer over hun project ​​​​​​Over mij = met mij.  

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het netwerk? En meewerken? Neem dan met een van ons contact op:

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel