16 mei 2019

Even voorstellen: Community Builder Tirza Snoijl

Eind maart is Tirza Snoijl bij ons als Community Builder begonnen. Deze 33-jarige dame is een geboren Amsterdammer, met diepe wortels in Suriname. Ze heeft een groot deel van haar jeugd in Purmerend gewoond. Tirza: “Ik kon eindeloos genieten van lange fietstochten door de Noord-Hollandse polders. Dat voelt toch altijd wel als thuis.”

 

Uitsnede Tirza Snoijl.jpgWaarom heb je op deze functie gesolliciteerd? 
“Als Community Builder heb ik de mogelijkheid om dagelijks te werken aan een meer inclusieve samenleving. Ik streef ernaar om het mooie werk van Cliëntenbelang breder bekend te maken in Noord-Holland en op creatieve wijze samen te werken met inwoners, gemeenten en andere partijen.” 


Welke ervaring breng je mee? 
“Met de studies Cultureel Maatschappelijke Vorming en Antropologie heb ik kennis van projectmanagement en weet ik hoe mensen en maatschappijen in elkaar steken. In mijn werk heb ik onder andere jongeren en migranten ondersteund en getraind om eigen projecten op te zetten. Voorbeelden zijn:  (jongeren)evenementen, opvang voor kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld en Eritrese televisie op Salto.” 

Wat kom je brengen?

“Daadkracht! Ik zie mogelijkheden en kan die heel snel vertalen naar concrete actiepunten. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en werk op een plezierige manier samen naar resultaat.”

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel