16 oktober 2019

Positie verstevigen in Noord-Holland

Community builder Tirza Snoijl werkt inmiddels 6 maanden bij Cliëntenbelang. In die tijd is ze druk bezig geweest met het maken van plannen om de positie van Cliëntenbelang in Noord-Holland te verstevigen. 

 

Positioneren en professionaliseren

Tirza: “Cliëntenbelang is voortgekomen uit Cliëntenbelang Amsterdam om in te kunnen spelen op de behoefte aan ondersteuning in andere gemeenten in de provincie. Om daar iets te kunnen betekenen is het belangrijk om onze meerwaarde voor cliënten helder te maken. Als we onze werkzaamheden in Noord-Holland uitbreiden, is het tegelijkertijd van belang dat onze organisatie meegroeit. Zo zorgen we ervoor dat we de kwaliteit blijven leveren die men gewend is."

 

Netwerken

"We doen al van alles, maar willen dat nog meer cliënten in de verschillende gemeenten ons weten te vinden", aldus Tirza. "Andere collega’s timmeren al jaren aan de Noord-Hollandse weg. Zo hebben we dit jaar het project Burgerparticipatie Nieuwe Stijl afgerond en ontwikkelen we nieuwe participatieprojecten voor en door jongeren. Ik laat me vooral zien op netwerkbijeenkomsten in gemeenten waar Cliëntenbelang nog niet zo bekend is." 

 

Fondsen werven

Tirza: "Om activiteiten uit te voeren hebben we uiteraard geld nodig. Ik heb de eer om de zoektocht hiernaar binnen Cliëntenbelang te stroomlijnen en fondsen te werven voor deze activiteiten. Er zit van alles in de pijplijn en ik verwacht dat u binnenkort meer van ons zult zien en horen in Noord-Holland. Wordt vervolgd!” 
 

Tirza1web 150 bij 150.jpgTirza Snoijl

Community Builder

(020) 75 25 171

t.snoijl@clientenbelangamsterdam.nl

icoon30-medewerker-linkedin.png

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel